mplogo

Slagwerkcursussen & Workshops

Workshops en presentaties

workshops

Multipercussion heet natuurlijk niet voor niets MULTIpercussion. Bij de workshops wordt gebruik gemaakt van een grote verscheidenheid aan slagwerkinstrumentarium. De djembé leent zich uitstekend als instrument voor workshops. Daarnaast kunnen de bastrommels (doundouns) en klein ritmeinstrumentarium (maracas, beatring, shakers enz.) ingezet worden.

Workshops voor particulieren
Kinderverjaardag, familiefeest of verenigingsfeest. Wat is er nou gezelliger, dan met z'n allen een slagwerkworkshop te houden? Gedurende twee uur worden u Afrikaanse en moderne ritmes aangeleerd. Gezelligheid is gegarandeerd.

Workshops voor scholen
Regelmatig is Multipercussion al verzocht workshops op scholen te verzorgen. Zowel voor leerlingen als leerkrachten bleek dit een groot succes. De workshops kunnen worden afgesloten met een optreden op uw school. Meerdaagse workshops zijn mogelijk.

Workshops voor bedrijven
De workshop wordt op maat gemaakt voor uw bedrijf. In overleg wordt een programma samengesteld, waarbij het doel van de workshop centraal staat. De workshop kan onderdeel zijn van een ontspannend programma, maar ook een doelgerichte functie hebben in het kader van een teambuildingsdag.

Bij alle workshops wordt het instrumentarium door de workshopleider meegebracht naar de lokatie waar de workshop gehouden wordt.

Voor meer informatie over o.a. prijzen, neem contact met ons op