mplogo

Slagwerkcursussen & Workshops

Djembe

djembeDjembe
Djembécursussen kunnen zowel in groepsverband als individueel gevolgd worden. De lessen duren een half uur (individueel of maximaal 2 personen), drie kwartier (kinderen in groepsverband) of één uur (volwassenen in groepsverband). Djembés zijn op de diverse locaties aanwezig. Na één seizoen djembeles bestaat er al de mogelijkheid (vrijwillig) deel te nemen aan één van de optredens. Naast Afrikaanse ritmes, zoals de kono, yankadi, rumba enz., worden ook moderne ritmes aangeleerd zoals een reggae. Bij de kindercursussen wordt zelf een heuse rap geleerd.

Combinatie 4 in 1
Multipercussion biedt, naast bovenstaande lessen en cursussen, een multi-slagwerkpakket aan. Gedurende één seizoen worden de beginselen bijgebracht van drums. djembé, cajon en conga's. Op deze manier kan er uitgebreid kennis worden gemaakt met de verschillende facetten van het slagwerk. Er wordt door de cursist (in overleg met de docent) zelf bepaald in welke volgorde en hoe lang een instrument bespeeld gaat worden. Na (of tijdens) het seizoen kan er een keuze gemaakt worden welk slagwerkinstrument het meest geschikt is. Ook na afronding van het multi-slagwerkpakket bestaat de mogelijkheid lessen te volgen op meerdere instrumenten (maximaal 2).

Familielessen (duo)
Multipercussion biedt ook familieduolessen aan. Dit na vele verzoeken van nieuwe leerlingen. Alle denkbare combinaties zijn mogelijk (denk aan vader/zoon. moeder/dochter, broer/zus enz.).

Alle lessen en cursussen zijn geschikt voor kinderen (vanaf zes jaar) en volwassenen. De lessen zijn wekelijks m.u.v. de schoolvakanties
Voor meer informatie over o.a. prijzen en lestijden of een gratis proefles, neem contact met ons op