mplogo

Slagwerkcursussen & Workshops

Over Multipercussion

overons1

Multipercussion wordt geleid door Aldert Glas. Zijn passie voor slagwerk staat aan de basis van het oprichten van een eigen slagwerkschool onder de naam Multipercussion. Aldert heeft veel ervaring opgedaan in de muziekwereld. Zo instrueerde hij diverse slagwerkgroepen en verzorgde hij daarnaast djembélessen op de muziekschool in Zutphen. Hij was drummer en percussionist in diverse Big Bands en jazzensembles (speelde o.a. met de Dutch Swing College Band) en wordt regelmatig ingehuurd als freelanceslagwerker in klassieke orkesten. rock- en popgroepen (o.a. progrockband Mangrove, latinband Bandera Latina en Jan Vayne) en voor musicalbegeleiding (o.a Fiddler on the roof en Heerlijk duurt het langst). 

Hij heeft inmiddels al vijftien jaar ervaring in het geven van allerlei slagwerkworkshops variërend van kinderverjaardagen tot teambuildingsdagen ( o.a. PinkRoccade, Universiteit Twente en Politieschool Zutphen).

Omdat hij zich graag wil blijven ontwikkelen als allround slagwerker volgde en volgt hij nog regelmatig opleidingen en bijscholingen in binnen- en buitenland. Latinlessen- en workshops in Cuba voor zowel conga's als drums en jaarlijkse djembetrainingen in Gambia door lokale professionals en grootheden staan op zijn uitgebreide CV.